Stiklama do vrha od 11 do 13 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Stiklama do vrha od 11 do 13 epizode

By  | 

Stiklama do vrha od 11 do 13 epizode

11 Epizoda, The F-Word

Veza između Victory i Rodriga postaje sve ozbiljnija i on je želi upoznati s jednom važnom osobom u svom životu. Dahila ne krije da ne odobrava njihov odnos. Nico je konačno spremna pojaviti se u javnosti s Kirbyjem i planira ga povesti kao pratnju na glamurozni i dobrotvorni događaj. Iako ta veza kreće u pravom smeru, prošlost ipak sustiže Nico. Nakon neugodnog događaja na poslu, Wendy svoju energiju umeri na dom i privatni život.

12 Epizoda, Scary, Scary Night

Nakon noćne more da je Joe poginuo planinareći, Victory ga zabrinuta zove. Nico planira provesti Božić s Kribyjem i želi platiti sve troškove,ali on insistira da plati na svoj način. U međuvremenu, Griffin traži od Nico poslovnu pomoć i da šarmira određenu osobu, dok je Wendy zabrinuta što je Shane otišao na poslovni put bez pozdrava. Pita se kada je postala takva domaćica i traži utehu u druženju s Dennisom (Ed Kerr), ocem najboljeg prijatelja njenog sina.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site