Stiklama do vrha od 8 do 10 epizode,Druga sezona - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Stiklama do vrha od 8 do 10 epizode,Druga sezona

By  | 

Stiklama do vrha od 8 do 10 epizode

8 Epizoda, Pandora’s Box

Nico počinje proganjati to što je neverna kada joj Charles pokaže fotografiju koju mu je dao Kirby. Preplavi je osećaj krivice pa odluči reći istinu i po svaku cenu spasiti svoj brak. Wendy odluči smanjiti vreme koje provodi na poslu kako bi provela više vremena sa svojom maloletnom kćerkom Maddie (Sarah Hyland). Njena transformacijaa iz poslovne žene u majku neće biti jednostavna, naročito kada joj tvrdoglava majka (Moore) dođe u posetu. Victory nije lako izbegavati Joea, koji je odlučan u želji da obnove vezu. Pokušavajući napraviti odmak od svog privatnog života, Victory zapošljava publicistkinju Dahliu Morales (Perez) da joj pomogne brendirati njene kreacije i pronaći mesto prodaje.

9 Epizoda, Help

Nico kao udovica pokušava preorganizovati život,ali dolazak Megan (Shannon McGinnis), bivše studentkinje i tajne ljubavnice njenog supruga samo otežava trnoviti put oporavka. Victory (Lindsay Price) započinje s uređenjem svoje nove radnje i upoznaje zgodnog preduzetnika Rodriga (Ponce), koji joj se svidi. Wendy se nađe u nezgodnoj situaciji kada joj zvezda njenog novog filma, koja joj je i prijateljica, poveri tajnu.

10 Epizoda, Let It Be

Za Nico nema opuštanja. Sukob sa predsednikom uprave Griffinom Bellom (James Lesure) ne prestaje, a Kirby insistira da njihova veza postane javna. U međuvremenu, odnos između Victory i Rodriga postane romantičan, ali probleme izaziva Joe (Andrew McCarthy) konstantnim prekidima njihovih susreta. Victory se iznenadi kada joj se Rodrigo poveri, dok je Wendy toliko posvećena novom projektu o Johnu Lennnonu, da počinje uticati na njen privatni život.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site