Sulejman velicanstveni 104 epizoda,Dzihingrova zakletva - Page 3 of 6 - Turske-Serije.Net

Sulejman Veličanstveni

Sulejman velicanstveni 104 epizoda,Dzihingrova zakletva

By  | 

Selim dolazi kod Hurem,zajedno sa Mirimah.Sve devojke iz harema gledaju u Selima.Selim razgovara sa majkom ko ce biti u Manisi I ona mu kaze da je Manisa put do prestolja I da se ona samo nada d ace neko od njene dece naslediti presto.Bajazit dolazi kod Hurem.Kaze da kasni,jer je setao gradom da bi za nju pripremio jedan poseban poklon.On majci poklanja bros,a Mirimah kaze da je njoj poklonio zdrebe koje joj se svidelo.

U palatu stize Mahidervan.Mirimah razgovara sa muzem.Ona ga pita da li zna ko ce biti odredjen za Manisu.On govori da ne zna I da ce mozda princ Mustafa.Mirimah kaze da Mustafa ne sme otici tamo I da tamo treba ici Bajazit.Rustem kaze da princ nece svakako otici u Manisu.Mirimah kaze ne I govori da se bratu Mustafi nista ne sme desiti.Ona kaze da ko pokusa da naudi Mustafi imace posla sa njom.

Mustafa dolazi I pozdravlja se sa bracom.Mirimah je sa Hurem u odaji.Hurem kaze kako se Mahidervan usudila doci u palatu nakon onoga sto je ucinila Mehmetu.Mirimah kaze samo kada bi mogle to da dokazemo.Hurem pita sta da dokazujem,srce mi je izvukla,dusu uzela.Sulejman je prikazan sa svoja cetiri princa.
(NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!