Toscana 24 epizoda,Amedeo je mrtav - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 24 epizoda,Amedeo je mrtav

By  | 

Amedeo je mrtav

24 Epizoda

Aurora odluči razgovarati s Amedeom, uprkos Alessandrovim bojaznostima, on sumnja  da bi lekar  mogao biti njen otac. Veče se spušta na Pietrarossu. Amedeo gleda video kasetu koju mu je ostavila Aurora. Odjednom otkriva nešto šokantno: njegova je supruga Veronica zapravo Amanda, malena devojčica koju je zajedno s njenim bratom upoznao pre mnogo godina u Villalbi. I vidi je na videokaseti.

Amedeo odluči otkriti istinu. Iskoristi Veronicinu odsutnost te se uputi na stari, jezoviti tavan nenastanjenog krila kuće u potrazi za tragovima. Međutim, kad stigne tamo, neko ga napada – neko ga snažno udari čekićem u glavu. Kada mu se žena vrati kući, pronađe ga u lokvi krvi na podu.

Veronica, koja je očito ortakinja tajanstvenog ubice, mora se rešiti tela. Pita Edoarda da joj pomogne, a on pristane postati njen saucesnik  samo da spasi njihov zajednički plan. Dok Edoardo juri autom s Amedeovim telom u prtljažniku, Veronica pokušava navesti Alessandra da joj poveruje kako ju je muž istukao tokom pijanog izliva ljubomore i  besa i da je upravo otišao svojim autom. Dok Alessandro njeguje Veronicine lakše ozlede, ispadne mu prsten.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site