Toscana 27 i 28 epizoda,Niko ne veruje Aurori - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 27 i 28 epizoda,Niko ne veruje Aurori

By  | 

Toscana 27 i 28 epizoda

27 Epizoda

Aurora Taviani je uverena da Cesare Sommariva laže da nije bio na reci i da stoga nije ništa video one noći kad je Amedeo Torre poginuo u nesreći. Pa ga ode podsetiti u kućicu za kampovanje kako bi mu postavila još neka pitanja. Ovaj put Cesare potvrdi Aurorine sumnje: bio je tamo one noći i video kako neko gura Amedeov auto niz liticu. I tada mu izleti ime počinitelja: Edoardo.
Aurora je skrhana. Odmah nazove Alessandra i kaže mu šta je saznala. Ali Alessandro, koji je na izložbi vina, ne želi ništa čuti o tome. Srdit je što se ona bavi istragom i nije mu jasno zašto Aurora nije s njim. Ali tada se, kao naručena, pojavljuje Veronica. Šarmantna je i zagonetna, a sve kako bi njen plan uspeo: želi Alessandra razdvojiti od Aurore i preoteti joj ga. Kako bi stekla njegovu naklonost, Veronica obeća Alessandru da će mu pomoći da postane predsednik proizvođača vina u Villalbi.

 

28 epizoda

Ubrzo nakon što je priznao Aurori šta zna, Cesare Sommariva nestaje. Niko ga ne može naći. Aurora tada donese drastičnu odluku koja će imati teške posledice; prijavi Edoarda i kaže da je on odgovoran za Cesareov nestanak jer je svedočio Edoardovom zločinu. Iako je to istina, Aurorin čin naiđe na neodobravanje kod svih koji je okružuju – pre svega kod Alessandra koji joj ne želi verovati i ne može shvatiti zašto je tako tvrdoglava. Jedini koji joj veruje je Filippo Sommariva.
Aurorine optužbe ostavljaju trag na Edoardu. Njegova opsesivna ljubav prema njoj preobražava se u želju za osvetom. Spali tetovažu s Aurorinim imenom na prsima. Potom pušta Cesarea na slobodu i prisili ga da ode karabinjerima i poništi izjavu koju je prethodno dao Aurori. Njene optužbe stoga padaju u vodu, a Alessandro se još više na nju ljuti. Čak i kada Aurora dobije tužbu zbog klevete od Edoarda i kada Tavianice rizikuju gubitak Primalucea i vinograda, Alessandro ne staje na njenu stranu i ne pokušava intervenisati kod Monfortea kako bi povukli tužbu. Aurora i Alessandro sve se više udaljavaju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site