Toscana 31 epizoda - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 31 epizoda

By  | 

Toscana 31 epizoda

Nadolazeće venčanje Aurore i Edoarda unosi previranja kako kod Monforteovih, tako i kod Tavianica.Vest je doprla i do Pietrarosse. Bettina naredi Veronici da ješi Alessandra.

U međuvremenu Tessa pristane na dogovor s Ruggerom: ona povlači svoju izjavu pa je Camerana slobodan. Devojka zamoli Bruna da laže za nju i svedoči u korist Ruggera. On joj prizna da je njegova kći Clelia potpalila vatru u TessaBaru.

Marzia i Tessa na sve načine pokušavaju sprečiti Auroru. Ali  ona se ne da. Odlazi na imanje Monforte s malom Evom spremna za udaju.

Na imanju Livia okrivljuje Elenu za venčanje. Te se noći Elena napije u TessaBaru te se ponaša skandalozno. Manicini je vadi iz nevolje. Odvede je u vojarnu i čuva celu noć. Ruggero se, uz pomoć svoje odvetnice Amine, opet etablira u Villalbi.

Mancini kaže Camerani da zna da postoji veza  između ubistava Viole i Andree te ga zamoli za saradnju kako bi našli njenog  ubicu. Ruggero ga odbije i upozori ga da pazi na Tessu: nastavi li sama istraživati, i njen ce zivot biti u opasnosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site