Zaboravi ako možeš 36. epizoda!Harun odluči da ode za Pariz i ostavi Edu i Meldu!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 36. epizoda!Harun odluči da ode za Pariz i ostavi Edu i Meldu!

By  | 

Zaboravi ako možeš 36. epizoda!Harun odluči da ode za Pariz i ostavi Edu i Meldu!

Ferda je zabrinuta za oca i kaze mu da se toliko ne brine. Gulaj odlazi kod Melde. Pita je zasto je krilaa da ide u Avu. Melda joj pise na papiru da pozove Haruna. Gulaj pita da l zeli da pozove i Edu. Gulaj osudjuje Edu sto je sa Meldom i Harunom posla u Avu. Kaze da Eda stalno laze i da ona zna da je u vezi sa Harunom. Dolazi i Harun. Gulaj kaze da je njoj mnogo stalo do Melde i njene srece. Pita ih kako ce se Melda osecati kad sazna za njohovu vezu. Dolazi do svadje izmedju Gulaj i Haruna. Majka Turkan i Gulaj odlaze kod Melde u sobu. Eda zapaza koliko je njena sestra zaljubljena u Haruna i kaze da ona ne moze ziveti bez njega. Zbog svega sto je doziveo Harun je ljut i donosi odluku da u njegovom srcu vise nema mesta za Meldu i Edu. Odlazi na put.

Eda je duboko potresena Harunovim odlazkom. Melda zeli da vidi Haruna. Gulaj odlazi da trazi Haruna. Dobija informaciju od Ede da je Harun morao da ode zbog posla. Harun donosi odluku da ode u Pariz. Svoj iznenadni odlazak opravdava zeljom da bude sam. Harun priznaje sestri Nisi da je zaljubljen u Edu.Kaze da ne zeli da povredi Meldu. Melda je jako uznemirena Edinim prisustvom.Uzima casu i baca je u pravcu Ede. Casa pogadja Edu u celo. Eda uplakana moli oca za oprostaj. Nema snage da saceka njegov odgovor i odlazi.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!