Žade i Lukas su ponovo zajedno - KRAJ SERIJE!

Brazilske serije

Žade – od 181. do 184. epizode – Žade i Lukas su ponovo zajedno – KRAJ SERIJE!

By  | 

hqdefaultŽade i Lukas su ponovo zajedno – KRAJ SERIJE!

181. epizoda

Svi su u potrazi za Samirom, koja je pobegla od kuće. Daniel ne može verovati da ga je Žade napustila bez reči pozdrava. Marisa poseti kćerku u centru za rehabilitaciju, a Leonardo se i dalje svađa s Dorom oko starateljstva nad Danielom.

182. epizoda

Samira se vratila kući, a Said otkrije da je Khadija otišla svojoj majci u Fes. Sudska porota Fernandu je odredila lečenje, no ukoliko odbije otići na rehabilitaciju, preti mu kazna zatvora. Enrike odluči posjetiti porodicu, Marisa nagovara Lukasa da ode u Maroko po Žade, ljubav svog života, a Natalija se bori protiv svoje zavisnosti.

183. epizoda

Leonardo je presrećan što je sud doneo odluku u njegovu korist – Daniel je i službeno njegov sin! Nazira govori Latiffi da će se udati za Pabla uprkos Mohamedovom i Abdulovom mišljenju. Marisa odlazi iz vile Ferrerovih i započinje samački život. Ali zaprosi Zoraidu!

184. epizoda – Poslednja epizoda!

Žade odbije Zeinovu prosidbu jer je još uvek zaljubljena u Lukasa. Pablo se oprašta od Glorije, Alehandra i Ramona pre odlaska u Maroko. Luisa saziva konferenciju za novinare kako bi svima otkrila priču o klonu doktora Albierija. Ali i Zoraida se žene, a Lucas stiže u Fes te se miri sa Žade uz blagoslov Alija. Albieri i Daniel nestaju u pustinji. Lukas se zavetuje na večnu ljubav Žade kraj ruševina.

KRAJ SERIJE!

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site