Nimboli saznaje da joj je Anandi majka!

Indijske Serije

Мn 22.03.2016.,(2143 еpizoda),Nimboli saznaje da joj je Anandi majka!

By  | 

pageNimboli saznaje da joj je Anandi majka!

Epizoda počinje kako Nimboli govori svima da je Mangla odvela da se vidi sa Kanta i da joj je ona prava majka.Kamli kaže da to nije istina i kaže Mangli da joj kaže istinu.Nimboli kaže Mangli da je ona upoznala sa njom u Jaitsar i rekla da joj je ta žena majka.Pita ko joj je prava majka.Mangla kaže da svi lažu i da će one otići odatle, kaže joj da joj da ruku i da krene sa njom.Anandi šamara Manglu šokirajući time Nimboli.Anandi joj kaže da kaže svima istinu.Nimboli viče na Anandi i pita je zašto diže ruku na njenu majku.Nimboli pita Manglu ko joj je prava majka.Svi gledaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kajljani ide ka Nimboli i kaže joj da pita svoje srce.Kajljani joj kaže da je majka svuda tražila, a kada je našla nije mogla da je zove kćerkom.Kajljani kaže Nimboli da joj je njen dobar duh prava majka i da je ona rodila.Nimboli gleda Anandi sa suzama u očima.Nimboli pita da li joj je dobar duh majka.Anandi joj mazi lice i govori da joj je ona majka.Nimboli kaže da to nije istina.Anandi kaže da je istina i da nije želela da joj kaže na taj način, ali nije imala drugog izbora.Nimbolina lažna majka kaže da je Anandi u pravu i da joj je Anandi prava majka, a ne ona.

Kamli kaže Nimboli da i ona zna da joj je prava majka Anandi.Anant kaže da kad mu je ona (Nimboli ) rekla da je upoznala svoju majku on je shvatio da je Mangla izdala i nju i Anandi.Jagi joj kaže da je Mangla znala istinu i lagala je.Lažna Nimbolina majka kaže da ju je Mangla srela u bolnicu i iskoristila njenu bespomoćnost.Kaže da joj je Mangla tražila da viče na Nimboli i povredi njena osećanja kako bi Nimboli mrzela svoju majku.Dodaje da je prodala jednu narukvicu koju joj je Mangla dala za terapiju svog muža, a kada je otišla da proda drugu zlatar joj je rekao da dodje kasnije i platio joj 20 000 Rs.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *