10. 4. 2018. - Najave za indijske serije - Odbačeno siroče, SDC&H, Ishq Mein Marjawan, Naamkaran, Shakti, Neželjene 2, WAS...

Vesti

10. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Odbačeno siroče, SDC&H, Ishq Mein Marjawan, Naamkaran, Shakti, Neželjene 2, WAS…

By  | 

10. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Odbačeno siroče, SDC&H, Ishq Mein Marjawan, Naamkaran, Shakti, Neželjene 2, WAS…

Prevod: Maya. 🙂

Odbačeno siroče:
Čakor upoznaje bogatog mladića Karana Oberoi, koji je ubio svoju devojku. Ona nije svesna njegovog ludog ponašanja i srdačno se pozdravi s njim. Karan Oberoi je psiho, on se odmah zaljubljuje u Čakor i gleda je. On dolazi na izložbu i kaže da je Gaurin talenat odličan i da mu je želja da poseti njihovo selo – Azadgunđ. Čakor ne zna njegove namere i obraduju se, pa mu zahvali. Ona napravi dogovor sa njim i obeća mu da će ga dovesti u selo. Surađ i Čakor (SuKor) dovode Karana u selo.

Karan glumi finoću i mirno se upoznaje sa svim tu seljanima. Surađ i Čakor se vraćaju iz Mumbaja. Čakor hvali Karana – dao je 10 lakhs Gauri i dobar je čovek. Uzdiže ga pred svima. Karana to dodatno zadivi i privuče. Karan je sa svima dobar i obeća da će pomoći ovom selu da napreduje. Pretvoriće to naselje u veliki grad, u metropolu! On želi da impresionira Čakor i sve čini da bi u tome uspeo. On pomaže seljani i vadi nekoj ženi vodu iz bunara sâm.
Surađ takođe misli da je Karan dobar čovek. Imli je u selu i upoznaje se sa Karanom. Čagan će joj pomoći da kidnapuje Sanvi i uništi zauvek Čakorin život!
Hoće li ovog puta zlo pobediti?!
Pratite nove epizode ove serije radnim danima na našem sajtu! 🙂
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!