1001 noć - 100. i 101. epizoda - Benu je trudna

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 100. i 101. epizoda – Benu je trudna!

By  | 

1001 noć – 100. i 101. epizoda – Benu je trudna
100: Kerem uz pomoć prijatelja krene tragati za svojim biološkim ocem, muzičarom Semihom Ozšenerom. U potpunosti zapostavlja Benu i bračni život. Peride maltretira Handan, zbog čega Handan posjećuje Onura i moli za pomoć. Peride je sigurna da je Handan očarala i Onura pa popije tablete za spavanje sa namjerom da se ubije. Ahu je jedina podrška Buket i Burdžu, ali i Ali Kemalu, koji je uzemiren zbog razvoda od Fusun. Šeherzada uplaši sve koje poznaje.
101: Kan se uplaši kada se Šeherzadi onesvijesti u apoteci. Firdevs pozove Onura nakon što se Peride pokuša ubiti. Benu sprema večeru za Kerema kako bi ga iznenadila divnon viješću, ali on je i dalje okupiran potragom. Melek pobijesni zbog poruke koju je Burak dobio od jedne djevojke i posvađaju se. Šeherzada priznaje Benu da je Onur povrijedio, a Benu njoj da je trudna. Sledećeg jutra, obje saznaju da je Peride u bolnici. Jaman je nestao sa djeteom, ali niko ne zna da se već danima krije kod tete. Ali Kemal se upušta u ljubavnu avanturu, no ovaj put sa Ahu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *