1001 noć - 102. i 103. - Onur zaprosi Šeherzadu, ona pristaje

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 102. i 103. epizoda – Onur zaprosi Šeherzadu, ona pristaje!

By  | 

1001 noć – 102. i 103. – Onur zaprosi Šeherzadu, ona pristaje
102: Onur je rastrzan na dvije strane, sa jedne strane je zabrinut zbog doktorovog savjeta da Peride što prije posjeti psihijatra, i sa drugu strane brine ga Šeherzadina distaniranost. Keremov otac, Semih ima velikih problema zbog dugova koje njegova kćerka ne rješava. Buket i Burdžu se zažele majke pa im Burhan dozvoli odlazak u Kajseri. Seval i Peride razgovaraju o svojim greškama. Pošto je povrijedila Šeherzadu, Onur kaće Jasemin da je ne želi više vidjeti. Šeherzada organizuje proslavu Išaninog rođendana u svjoj kancelariji. Onur preduzima još jedan korak kako bi osvojio Šeherzadino srce. Burhan i Nadida su svjedoci strašnog događaja.
103: Burhan doživi srčani udar kada vidi Ali Kemala u krevetu sa rodicom. Nadida je u šoku i odvede ga do bolnice. Onur se izvinjava Šeherzadi i prizna joj da je ona jedina ljubav u njegovom životu i da ne može živjeti bez nje. Zaprosi je. Melek počinje zavoditi ostale momke kako bi Buraka napravila ljubomornim. Dok je Burhan odsutan, Nadide postaje gazda kuće i ignoriše Ali Kemala, a sa Ahu razgovara vrlo strogo. Kerem je okupiran ocem i sestrom, dok je Benu uzbuđena zbog selidbe u novu kuću. Jaman je tužan jer se mora rastati od Umita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *