1001 noć - 106. i 107. epizoda - Kerem upoznaje sestru, Sezen!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 106. i 107. epizoda – Kerem upoznaje sestru, Sezen!

By  | 

1001 noć – 106. i 107. epizoda – Kerem upoznaje sestru, Sezen!
106: U razgovoru s Keremom, Sezen saznaje su njih dvoje brat i sestra jer imaju zajedničkog oca.Burhan, Nadide i djevojčice dolaze po Umuta, a Jaman ne može sakriti tugu što se rastaje od sina. Ahu je iznenađena viješću da Ali Kemal ima još jedno dijete koje će živjeti sa njima. Išanino stanje je sve lošije, pa mora ostati u bolnici. Šeherzada i Kan je posjećuju svaki dan. Burak moli Melek da mu oprosti. Kerem i Benu pozivaju bliske prijatelje na večeru.
107: Onur uživa u zajedničkom životu sa Šeherzadom i Kanom. Kerem, prilikom slučajnog susreta izvrijeđa svog oca Semiha. Izluđuje ga činjenica da ne zna svoje pravo porijeklo. Benu i Burak ga tješe. Sezen je ljuta na Kerema što se iznenada pojavio u njenom živoru, a onda nestao. Ali Kemal je ljut jer je prisiljen da se ponovo oženi, a Neriman, Ahina majka dolazi u nenajavljenu posjetu Burhanu i Nadidi kako bi ugovorili sve što je potrebno za vjenčanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *