1001 noć 11. i 12. epizoda!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 11. i 12. epizoda!Onur i Kerem saznaju da Šeherzada ima bolesnog sina!

By  | 

1001 noć 11. i 12. epizoda!
11 epizoda

Šeherezadu iznenadi dolazak Onurove majke,gospodje Feride koja je došla u posetu sinu.Ferida pred Onurom i Keremom ispriča da su se njih dve veče pre upoznale na sastanku za decu obolelu od leukemije.Govori da je upoznala i njenog bolesnog sina. Kerem se zaprepasti, a Onur oseti veliku grižu savest. Majke od Kerema i Onura ponovno ispituju pravila zapošljavanja u firmi, a nakon što se saznalo da je Šeherezada prilikom prijavljivanja za posao dala lažne lične informacije, očekuje otkaz.


12 epizoda

Nadide i usprkos suprugu Burhanu, želi videti svog unuka Kana. Šeherezada na poslovnom sastanku sazna važne informacije o Onurovom životu. On zbog griže savesti pokušava poboljšati odnose sa Šeherezadom. Bennu ispriča Keremu kako se Šeherezada našla u životnoj situaciji u kakvoj je i govori mu kako je našla novac za detetovo lečenje. Burhan pokušava razveseliti snahu koja tuguje jer nosi žensko dete. Kerem spašava Benu iz teške situacije…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *