Čovjek posjeti Onura i tvrdi da je Nilufer Onurova kćerka

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 110. i 111. epizoda – Čovjek posjeti Onura i tvrdi da je Nilufer Onurova kćerka!

By  | 

Čovjek posjeti Onura i tvrdi da je Nilufer Onurova kćerka
110: Benu je tužna jer njen novi projekat neće biti realizovan, a Šeherzada saznaje da je Onur poništio saradnju sa Tanerom. Semih zajedno sa Sezen napusti bolnciu. Kerem saznaje da je Sezen prodala porodičnu prodavnicu kako bi platila očeve dugove. Onuru smeta što Šeherzada mnogo vremena provodi na poslu. Ali Kemal nema namjeru da se ponovo želi pa Ahu smišlja novi plan. Buker i Burdžu ne žele da razgovaraju sa njima. U Onurov život ulazi osoba koja će uzdrmati njegov odnos sa Šeherzadom.
111: Onura iznenada posjeti nepoznati čovjek u čijoj pratnji je djevojčica Nılufer. Čovjek tvrdi da je ona Onurova kćerka koju je rodila njegova bivša vjerenica Nil. Onur ne želi da to kaže Šeherzadi dok se sam ne uvjeri da li je to istina. Ali Kemal i Ahu se vjenčaju kod matičara, a Buket i Burdžu ne mogu podnijeti tatinu novu ženu. Kerem i Benu uzbuđeni su jer će dobiti dijete, a Seval i dalje ne može oprostiti Keremu što je pronašao oca i sestru. Onur ne vjeruje da je Nilufer njegova kćerka pa zajedno sa njom kreće na putovanje zbog čega opet laže Šeherezadu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *