1001 noć - 112. i 113. epizoda - Onur odlazi sa Nilufer u Izmir

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 112. i 113. epizoda – Onur odlazi sa Nilufer u Izmir!

By  | 

1001 noć – 112. i 113. epizoda – Onur odlazi sa Nilufer u Izmir
112: Mihriban iznenadi telefonski poziv starog prijatelja Halduna. Dok ona uživa u ugodnoj večeri prisjećajući se prošlosti, Burak i Melek se nalaze u opasnosti i proživljavaju još jednu krizu u vezi. Peride odluči iskoristiti Onurovu odsutnost da prespava kod Šeherezade i Kana. Onur i Nilufer dolaze u Izmir i raspituju se kod učitelja i komšija kako bi saznali informacije o Niluferinoj majci. Keremu je sumnjivo Onurovo putovanje u Izmir. Ahina majke opet dolazi u posjetu kćerki.
113: Onura uhvati panika kada Nilufer nestane iz kafića. Nakon kratkog razgovora s Keremom i Benu, i Šeherezadi postane sumnjivo Onurovo putovanje u Izmir. Onur jedino Keremu prizna istinu o Nilufer. U teškim trenucima zatraži i Firdevsinu podršku, pa je zamoli da provede nekoliko noći sa Nilufer u hotelu dok on ne smisli bolje rješenje i objasni Šeherzadi. Burhanova kuća ponovno se pretvara u pakao kad im dođe Ahina majka Neriman. Mihriban uživa u pažnji svoga prijatelja Halduna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *