1001 noć – 118. i 119. epizoda – Onur želi da proveri da li mu je Nilufer ćerka!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 118. i 119. epizoda – Onur želi da proveri da li mu je Nilufer ćerka!

By  | 

Onur želi da proveri da li mu je Nilufer ćerka!

118: Burak poziva sve svoje kolege s gradilišta i prijatelje na zabavu koju je priredio za Sezen. Melek izluđuje to što je Burak sve više zanemaruje. Šeherezadu uvredi što su joj Kerem i Benu skrivali tajnu u vezi s Onurovim detetom. Kerem nagovara Onura da proveri je li Nilufer zaista njegova kćerka. I Nilufer oseti da je svojim dolaskom uzrokovala mnogo problema te zamoli Onura da je vrati kući u Izmir. Celo to vreme Burhan i Nadida traže Buket i Umuta. Onur jer pred životnom odlukom uprkos Šeherezadi…

119: Čim je čula da joj je kćer netragom nestala iz porodičnog doma, Fusun se vrati u Istanbul, što jako razveseli Burdžu, a izludi Ahu. Fusun veruje da zna gde joj je kćer otišla s Umutom pa se s Ali Kemalom, Ganijem i Burdžu uputi prema porodičnoj vikendici. Šeherezadu je jako potreslo to što Onuru ne smeta ideja o prekidu pa ga odluči posetiti, ne znajući da Nilufer živi s njim. Šeherezadu jako peče savest što je svojim hirovitim odlaskom povredila Onura i o tome razgovara s Mihriban. Melek prolazi kroz teške dane jer pokušava zaboraviti Buraka, kojeg sada zanima Sezen. Pre odlaska u Niluferinu školu, Onur krišom uzme njen češalj kako bi uradio DNK test.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *