1001 noć – 122. i 123. epizoda – Onur odbije da se pomiri sa Šeherezadom, Peride ne prihvata Nilufer za unuku!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 122. i 123. epizoda – Onur odbije da se pomiri sa Šeherezadom, Peride ne prihvata Nilufer za unuku!

By  | 

Onur odbije da se pomiri sa Šeherezadom, Peride ne prihvata Nilufer za unuku!

122: Peride je znatiželjna i od Šeherezade traži objašnjenje njene i Onurove poslednje svađe. No iznenadiće se kada otkrije da Onur živi s Nilufer. Onur iznenada poseta Handan kako bi saznao nešto više o njoj i možda dobio razuman savet kako postupati sa Šeherezadom. Mihriban se spremala za još jedan izlazak s Haldunom, ne sluteći da se on neće pojaviti u restoranu i da će je ostaviti na cedilu. Burak je unajmio stan u Sezeninoj zgradi, zbog čega Semih poludi i izgrdi ih oboje. Melek je tužna jer je Burak ignoriše. Ali Kemal i Fusun odlaze u razgledavanje kuće u koju bi se ona uselila kako bi bila bliže kćerima. Šeherezada razmišlja kako Onuru objasniti da je pogrešila…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


123: Šeherezadu pogodi kad joj Onur iskreno kaže da mu smeta što stalno beži od problema, a pogotovo što se odbije pomiriti s njom. Melek je razočarana jer Burak želi prekinuti s njom i započeti novu vezu sa Sezen. Peride sazna za Nilufer, no ne prihvata je kao unuku i zbog toga se posvađa s Onurom. Ali Kemal je kupio stan za Fusun i Burčin, ali bez očevog znanja. Nadidi je sumnjivo to što Ali Kemal sve češće viđa Fusun. Benu odluči pomoći Šeherezadi da vrati Onura.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *