1001 noć 13. i 14. epizoda!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 13. i 14. epizoda!

By  | 

1001 noć 13. i 14. epizoda!
13 epizoda

Kerem i Onur sretnu Šeherezadu i njenog sina na ulazku u pozorište. Kerema obuzme osećaj bezgranične sreće, a Onur i Šeherezada jedva da razgovaraju. Burhanova briga o Kaanovu zdravlju sve više izluđuje Fusun. Burhan krivi Gana jer je kući došao pijan,a to se kosi sa njihovim shvatanjima, a sav novac koji je dobio za učenje troši uzalud. Mihribanina sudbina žalosti Šeherezadu, pa joj ona daruje novac za sinovu nadgrobnu ploču. U firmi se šire tračevi o Šeherezadinoj životnoj priči.


14 epizoda

Veliko uzbuđenje zahvatilo je firmu zbog novogodišnje proslave na koju su, po prvi put, pozvani svi zaposlenici sa decom. Onuru smeta što Kerem neprestano govori o ljubavi, a nikako da prizna u koga je zaljubljen. Burhan je zaželeo da iznenadi Nadide skupocenim poklonom. Fusun, koja stalno govori protiv Šeherezade i njenog sina, odlučuje da promeni taktiku. Benu daje sve od sebe kako bi privukla Kerema. Kerem insistira da Šeherezada prisustvuje novogodišnjoj zabavi, ali ona želi da ode kod tetke u Ankaru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *