1001 noć – 130. i 131. epizoda – Šeherezada je trudna!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 130. i 131. epizoda – Šeherezada je trudna!

By  | 

Šeherezeda je trudna!

130: Seval je uverena da će se Burak opametiti i savetuje Melek da bude strpljiva. Burak ne odustaje od osvajanja Sezen. Nova arhitektinja Eda smišlja mračni plan u koji želi uvaliti Šeherezadu. Kada sazna da je zaljubljena u traženog prevaranta, Mihriban odluči ne odgovarati na Haldunove pozive. Međutim, on želi lično čuti razloge zbog kojih ga Mihriban ignoriše i poseti je na poslu. Ahu odlazi u kupovinu s novom prijateljicom. Onur pristane na svoj prvi televizijski intervju tokom kojeg će ga Šeherezada iznenaditi više nego ikada…

131: Onur je presrećan zbog Šeherezadine trudnoće. I dok s jedne strane slave novu vest, Onur i Šeherezada su zabrinuti zbog provale u njen ured. Nisu sigurni ko bi provalio i ukrao kompjutere u kojima su Šeherezadini finalni projekti. Ali Kemal se nastavlja viđati s Fusun, dok Ahu i njena majka Neriman nastavljaju stvarati probleme u kući. Eda se trudi pridobiti Šeherezadino poverenje, a Peride daje sve od sebe da joj Nilufer oprosti. Semiha izluđuje što se Sezen i dalje viđa s Burakom uprkos njegovim opomenama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *