1001 noć – 132. i 133. epizoda – Ali Kemal želi da se razvede od Ahu, Burak i Sezen se tajno venčaju, Šeherezada pobaci!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 132. i 133. epizoda – Ali Kemal želi da se razvede od Ahu, Burak i Sezen se tajno venčaju, Šeherezada pobaci!

By  | 

Ali Kemal želi da se razvede od Ahu, Burak i Sezen se tajno venčaju, Šeherezada pobaci!

132: Došao je dan Šeherezadinog i Onurovog venčanja i svi se s velikom veseljem spremaju za svečanost. Baš u trenutku kad su trebali krenuti na venčanje, Burhana i Nadidu zatekne neugodno iznenađenje. Naime, netrpeljivost između Ali Kemala i Ahu dosegnula je vrhunac te on pred celom porodicom zatraži rastavu braka. Neriman ne želi da se njena kćer rastane od porodice Evlijaoglu bez novčane nadoknade. Burak i Sezen iznenada tajno se venčaju kod matičara. Dok mladenci i gosti čekaju početak veličanstvene svadbe, Eda se ponudi pomoći Šeherezadi i skuva joj poseban čaj za smirenje…

133: Onur i Šeherezada pokušavaju ne misliti na loš utisak koji je njihova svadba ostavila na goste. Oboje ne žele pričati o spontanom pobačaju koji se dogodio na njihovom venčanju. Kerem pronalazi pisma koja je njegov otac pisao majci pa zatraži objašnjenje od Seval. Između Kerema i Benu ponovo se javljaju problemi koje je on duže vreme potiskivao. Burak i Sezen uživaju na medenom mesecu, a još niko ni ne zna da su se venčali. Burhan je priveo kraju pregovore o rastavi Ali Kemala i Ahu. I dok je Neriman nezadovoljna ishodom pregovora, Ahu kreće u novu avanturu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *