1001 noć – 142. i 143. epizoda – Fusun u samoodbrani ubije Selima!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 142. i 143. epizoda – Fusun u samoodbrani ubije Selima!

By  | 

Fusun u samoodbrani ubije Selima!

142: Šeherezadu uznemiri iznenadna poseta profesora Ozdžana, koji i dalje misli da između njih dvoje postoji skrivena ljubav. Dok Ahuina majka po zadnji put dolazi k Nadidi na pregovore zbog rastave braka, njena kćer se zameri Tameru jer krije vezu s jednim klijentom. Šeherezada u poverenju kaže prijateljicama Benu i Melek da je Onur u poslednje vreme postao ljubomoran te ih zamoli za savet. Fusun se ne može otarasiti učitelja Selima i u strahu je da će njena tajna izaći na videlo.

143: Fusunina kućna pomoćnica ugleda na podu Selimovo mrtvo telo, a pokraj njega šokiranu Fusun s detetom u naručju. Ali Kemal, Nadide i kćeri od policije saznaju da je Fusun u samoodbrani ubila Selima, bodući ga makazama u leđa jer se bojala da će je silovati. Šeherezadu uhvati panika kada posumnja da je neko prati, zbog čega dolazi do velike napetosti između nje i Onura. Slušajući svađu između Onura i privatnog detektiva, Eda saznaje da je Onur unajmio nekoga da prati njegovu suprugu, što će itekako iskoristiti u svoju korist. Melek daje sve od sebe kako bi se pomirila s Mertom nakon što ga je jako uvredila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site