1001 noć – 144. i 145. epizoda – Šeherezada sazna da je Onur unajmio osobu da je prati!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 144. i 145. epizoda – Šeherezada sazna da je Onur unajmio osobu da je prati!

By  | 

Šeherezada sazna da je Onur unajmio osobu da je prati!

144: Čim ozdravi, Semih iz protesta napusti kćerkin stan i ode prespavati u skromnom hotelu. Kerem i Sezen su jako zabrinuti za njegovo psihičko stanje. Ahu čekaju veliki problemi nakon što njene koleginice saznaju da im otima mušterije. Onur i dalje krije Šeherezadi da je on taj koji je unajmio osobu da je prati i trudi se oraspoložiti je da ne misli o tome. Kerem zamoli starog prijatelja da u svom noćnom klubu zaposli Semiha kao gitaristu, i na sve moguće načine se trudi poboljšati vezu s Benu. Šeherezada pronalazi CD s fotografijama i shvati ko ju je pratio.

145: Kada Šeherezada sazna da je Onur unajmio osobu koja ju je pratila, ne može smisliti rešenje pa se pred suprugom pretvara da ništa ne zna. Jedina osoba kojoj će priznati što joj se događa je Benu. Dok Fusun provodi bolne dane u zatvoru, psihičko zdravlje Buket i Burdžu se pogoršava. Burhan daje sve od sebe da oslobodi bivšu snaju iz zatvora, a Nadida krivi samu sebe za Fusunine nevolje. Benu i Kerem odlučili su se za ime svog još nerođenog deteta, a Sezen se brine što se Semih opet odao alkoholu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *