1001 noć – 146. i 147. epizoda – Šeherezada želi da se razvede, ona doživi saobraćajnu nesreću!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 146. i 147. epizoda – Šeherezada želi da se razvede, ona doživi saobraćajnu nesreću!

By  | 

Šeherezada želi da se razvede, ona doživi saobraćajnu nesreću!

146: Nakon puno vremena se sretnu Ahu i Ali Kemal, no ovoga puta na sudskoj raspravi. Ahu i dalje preti da neće pristati na razvod braka ukoliko joj porodica Evlijaoglu ne dodeli imovinu koju je obećala. Ganija jako pogodi što ga Huner već danima izbegava. Šeherezada odluči prespavati u hotelu kako bi izbegla novi sukob s Onurom. Na porodičnoj večeri, susret Benu i Sezen završava se na iznenađujući način. Edu izbaci iz takta neočekivana poseta davno zaboravljene majke. Šeherezada je uverena da Onur nikada nije stekao poverenje u nju i ne sluti da je čeka opasnost.

147: Odlučna u želji da se razvedu, Šeherezada odlazi ozbiljno porazgovarati s Onurom. Međutim, na putu prema kući doživi saobraćajnu nesreću. I Onur i Benu su obavešteni da Šeherezada u bolnici čeka rezultate analiza. Šeherezada mu prizna da više ne može trpeti njegovu ljubomoru, te da želi razvod. Onur se oseća krivim… Firmu Binjapi potresa finansijska kriza zbog koje cene njihovih deonica jako brzo padaju. Fusun se trudi naviknuti na život u zatvoru i biće joj jako teško kada joj kćeri Buket i Burdžu dođu u posetu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *