1001 noć – 148. i 149. epizoda – Eda gurne Ozdžana sa gradilišta!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 148. i 149. epizoda – Eda gurne Ozdžana sa gradilišta!

By  | 

Eda gurne Ozdžana sa gradilišta!

148: Kerema i Buraka jako razveseli što se Benu želi videti sa Sezen, a Seval će priznati Benu da se razočarala u nju jer je prihvatila Sezen za Keremovu sestru. Šeherezada je pristala na Onurov poziv za večeru na kojoj će jedno drugome reći istinu. Nakon što je primetila Edu kako izlazi iz Šeherezadine firme, Nadide uspe povezati događaje i seti se kako je nekad davno njen sin Ahmet bio s njom, ali su prekinuli veridbu jer je Eda bila na lošem glasu. Nadide razmišlja kako bi i Šeherezadu trebala upozoriti o Edinoj prošlosti… Istovremeno, Eda će se i dalje truditi spojiti Šeherezadu s profesorom Ozdžanom.

149: Shvativši da je upao u Edinu prljavu igru, profesor Ozdžan joj ozbiljno zapreti da će svako njeno spletkarenje prijaviti policiji, ali i Šeherezadi i Onuru. Eda, u strahu od mogućeg poniženja, gurne profesora s gradilišta firme Binjapi. Eda je u panici zbog zločina koji je počinila i pokušava se dočepati Šeherezadinog kompjutera kako bi obrisala bilo kakve dokaze. Kerem i Benu su uzbuđeni zbog približavanja porođaja. Edu šokira još jedna poseta majke Kevser i devojčice Marve. Onur i Šeherezada razdvojeni gore u vatri čežnje. Porodica Evliyaoglu je jako uzbuđena zbog suđenja Fusun.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *