1001 noć – 152. i 153. epizoda – Benu izgubi bebu, Eda se rešava ucenjivača!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 152. i 153. epizoda – Benu izgubi bebu, Eda se rešava ucenjivača!

By  | 

Benu izgubi bebu, Eda se rešava ucenjivača!

152: Ahuina majka je osramoćena i traži od Nadide oproštaj i pomoć. Nadida pristane pomoći Neriman, ali samo ako će se Ahu zauzvrat pristati sudski razvesti od Ali Kemala. Fusun se vrati u kuću Evlijaogluovih, no sreća koju oseća ima gorak ukus. Onur traži način kako da spasi firmu, a Sezen tuguje za ocem. Benu je puštena iz bolnice, no još uvek je u šoku zbog gubitka deteta. Šeherezada primeti da je Benu pronašla utehu u starom prijatelju, alkoholu, pa joj odluči pomoći. Eda traži način kako se otarasiti napornog ucenjivača.

153: Dok se Eda rešava tela mrtvog ucenjivača i ostalih dokaza zbog kojih bi mogla završiti u zatvoru, Šeherezada donosi životnu odluku i iznenada usred noći poseti Onura. Vlasnici firme Binjapi okupljaju se nakon dugo vremena kako bi zajedno došli do rešenja protiv ekonomske krize i bankrota. Kerem je jako nesrećan jer ne može dopreti do neutešne Benu, a Burak se trudi razveseliti Sezen koja još pati za ocem. Burhan od poslovnih kolega saznaje za Ahino hapšenje zbog prostitucije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *