1001 noć – 156. i 157. epizoda – Kerem prevari Benu sa Edom!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 156. i 157. epizoda – Kerem prevari Benu sa Edom!

By  | 

Kerem prevari Benu sa Edom!

156: Kerema će izludeti Onur kojeg je pogodila Benuina izjava kako njen suprug još uvek voli Šeherezadu, ali i Benuina optužba da je on sam kriv za njene psihičke probleme. Burhan dolazi na prvi sastanak kao poslovni partner, a njegova prisutnost najviše iznenadi Edu, koja i dalje ne želi da se njen identitet i prošlost otkriju. Melek daje sve od sebe kako bi obnovila vezu s Mertom. Između Kerema i Ede počinje se osećati opasna privlačnost. Na svečanom prijemu povodom novog Burhanovog poslovnog uspeha, Nadida i Eda se nađu licem u lice nakon mnogo godina, a pravu senzaciju upriliči pijana Benu…

157: Kerem pronađe utehu u Edinom zagrljaju i provede s njom strastvenu noć. No ubrzo požali… Eda pronalazi Keremovu manžetu i zadrži je za sebe. Benuino psihičko stanje se pogoršava, a Onur uverava Šeherezadu da je Benu potrebna njena podrška, pa zajedno s Keremom nagovore Benu da potraži stručnu pomoć. Usput se dogovore da će svo četvero provesti vikend u planinama. Burak i Melek, uprkos prethodnim nesuglasicama, traže način da opet budu zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *