1001 noć – 158. i 159. epizoda – Benu nestane, Šeherezada sazna istinu o Edi!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 158. i 159. epizoda – Benu nestane, Šeherezada sazna istinu o Edi!

By  | 

Benu nestane, Šeherezada sazna istinu o Edi!

158: Nakon neugodne večeri s Keremom i prijateljima, Benu bez traga nestane. Kerem i Onur panično krenu u potragu po obližnjoj šumi. Eda opet slučajno susretne majku, no ovog puta neće dozvoliti da je prevari i od nje izvuče novac za nepostojeću operaciju mlađe kćeri. Nakon povratka s ne baš veselog odmora, Onura i Šeherezadu dočeka neugodna situacija – Firdevs je malo previše zavolela Nilufer, što je Šeherezadu i Onuru jako uvredilo. Nadida panično napomene Šeherezadi sve Edine tajne, dok Burdžu doživi neugodnu situaciju u školi kada se pročuje da je njena majka Fusun počinila zločin.

159: Dok leže u krevetu i piju vino, Kerem prizna Edi kako nije mogao reći Benu da voli Šeherezadu i otkrije joj tajnu da je Šeherezada spavala s Onurom kako bi dobila novac za lečenje sina. Benu veruje da je suprug vara, a Fusun je tužna jer Burdžu, zaključana u sobi, plače zbog neugodnosti koje proživljava u školi. Šeherezada zna da je Eda velika lažljivica i o tome obavesti Onura. On joj odluči dati otkaz, no za to mora dobiti saglasnost ostalih vlasnika firme, uključujući i Kerema. Njihovu svađu prekine poseta Edine majke i sestre…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *