1001 noć – 168. i 169. epizoda – Šeherezada i Onur se razvode, Benu traži oproštaj od Onura!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 168. i 169. epizoda – Šeherezada i Onur se razvode, Benu traži oproštaj od Onura!

By  | 

Šeherezada i Onur se razvode, Benu traži oproštaj od Onura!

168: Šeherezada počinje nov život sa sinom i zaposli se u jednoj arhitektonskoj firmi u kojej joj je Engin Kajaoglu novi šef i prijatelj. Onur je tužan što ne može doći do Šeherezade kako bi joj preneo da je Kerem dobro i da će reći istinu. Burhan zbog ljutnje i zaborava ne može održati obećanje dato uznemirenoj Nadidi. Ali Kemalu poraste samopouzdanje zbog novih ideja u trgovini i to odluči proslaviti iznenađenjem za Fusun i decu. U međuvremenu, sud je doneo rešenje u postupku brakorazvodne parnice između Šeherezade i Onura…

169: Šeherezada nailazi na puno teškoća u novom životu koji je započela sa sinom Kanom, daleko od prijatelja i rodbine. I Onur je klonuo, više ne veruje da će vratiti svoju ljubav pa pozove zanosnu televizijsku voditeljiku na piće. Kerema muči savest jer nije popravio loš odnos s Benu i Onurom. Ali Kemal i Gani se svaki dan kockaju, a njihovo sumnjivo ponašanje primetila je i Fusun. Burhan je zabrinut za Nadidino zdravlje, a uplakana Benu traži oproštaj od Onura.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *