1001 noć 17. i 18. epizoda !Benu se odaje alkoholu zbog neuzvraćene ljubavi!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 17. i 18. epizoda !Benu se odaje alkoholu zbog neuzvraćene ljubavi!

By  | 

1001 noć 17. i 18. epizoda !Benu se odaje alkoholu zbog neuzvraćene ljubavi!
17 epizoda

Onur se pojavi kod Šeherezade i zatraži kopiju projekta za koji je zadužena. Uzbuđena zbog njegovog iznenadnog dolaska, iz pristojnosti ga pozove u kuću i upozna sa Mirhiban i Kaanom. Burhan je tužan jer mu unuk nije poljubio ruku kad su se sreli na groblju. Ali Kemal obnavlja vezu sa ljubavnicom, a Fusun je sve više nezadovoljna jer će ponovo dobiti devojčicu. Kerem je jednoglasnom odlukom postao predsednik Upravnog odbora građevinske kompanije Binyapi. Bennu je tužna zbog Keremove neuzvraćene ljubavi.

18 epizoda
Majke Onura i Kerema ponude Šeherezadi učestvovanje u firminom dobrotvornom projektu. Ali Kemal se sa ljubavnicom taajno nađe u kafiću, ali ih Gani vidi i telefonom ih fotografiše. Zbog neuzvraćene ljubavi, Bennu se odaje alkoholu. Za doručkom, Ali Kemal slaže porodicu da je radio cele noći zbog nove porudžbine. Gani mu nasamo pokaže fotografiju i zapreti mu da će sve reći sestri. Na Burhanovu molbu, Nadida odlazi da poseti unuka i donosi mu poklone. Onur i Šeherezada odlaze na poslovnu večeru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *