1001 noć – 170. i 171. epizoda – Nadide treba da se operiše, Engin daje Šeherezadi bračnu ponudu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 170. i 171. epizoda – Nadide treba da se operiše, Engin daje Šeherezadi bračnu ponudu!

By  | 

Nadide treba da se operiše, Engin daje Šeherezadi bračnu ponudu!

170: Šeherezadu brine je li Kan dobar prema novoj dadilji koju je preporučio Engin, a Onur sve češće razmišlja o njoj. Eda je promenila identitet i izgled i tako pobegla policiji koja je još uvek traži zbog pokušaja ubistva. Benu poseti Šeherezadu na njenom novom radnom mestu i zamoli je za oproštaj jer Onur nije kriv za otkrivanje tajne. Burhan ne može nagovoriti Nadidu da ode na operaciju, a Šeherezadu čeka nova ponuda koja će joj sasvim promeniti život…

171: Burhan uspe nagovoriti Šeherezadu da zajedno s Kanom poseti Nadide i uveri je da pristane na operaciju. Benu pokušava izgladiti odnose i vratiti ih na staro pa pripremi porodičnu večeru. No na večeri će doći do velike svađe. Engin je nestrpljiv u iščekivanju Šeherezadinog odgovora na bračnu ponudu pa je pozove na romantičnu večeru. Onur još jednom potpuno gubi nadu u Šeherezadin povratak i želi se rešiti svega što ga podseća na nju i Kana, a s vremenom zanemaruje i kćer Nilufer. Eda planira pobeći iz zemlje i izbeći policiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *