1001 noć 2. epizoda! Onur daje Šeherzadi nepristojnu ponudu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 2. epizoda! Onur daje Šeherzadi nepristojnu ponudu!

By  | 

1001 noć 2. epizoda! Onur daje Šeherzadi nepristojnu ponudu!

Šeherezada slomljena prepričava prijateljici da je Burhan dogovorio Ahmetu nevestu,a ona i Ahmet su se ipak venčali, pa ih je Burhan oterao i javno se odrekao sina. Kaže joj da od tog dana ga nije zanimao niko od njih, a sada odbija da pomogne i svom unuku. Ona joj objašnjava i kako je Ahmet izgubio život u prometnoj nesreći nakon što je primio uznemirujući poziv svog brata Alija Kemala. Govori joj da se njegova porodica nije pojavila ni na sahrani i da krive nju za Ahmetovu smrt.

Majka pokojnog Ahmeta, Nadide je slomljena nakon što sazna za tešku sudbinu svog unuka. Kada shvati da je Burhan neumoljiv i da ne odustaje od svoje odluke, Nadide odluči potajno da poseti Šeherezadu i svog unuka i daje im broš kako bi njegovom prodajom platili bar neki deo detetovog lečenja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šeherzada traži od banke kredit, ali banka odbija njen zahtev.Šeherezada odluči da od svog šefa traži na zajam  150 hiljada dolara. Onur je prvo napada rečima zbog drskosti da traži toliki novac, a zatim joj nudi taj novac bezpovratno pod uslovom da noć provede sa njim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *