1001 noć 21. i 22. epizoda! Fusun se poradja!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 21. i 22. epizoda! Fusun se poradja!

By  | 

1001 noć 21. i 22. epizoda! Fusun se poradja!
21 epizoda

Šeherezada je izvan sebe zbog nestanka sina i Mihriban, ali Onur je uz nju kao podrška i pokušava je smiriti.U ovoj epizodi saznajemo da su Kaan i Mirhiban izašli van bez novčanika i ključeva, pa su morali čekati Šeherezadin dolazak. Fusun dobije porodjajne bolove ranije i zajedno sa porodicom odlazi u bolnicu. U isto vreme, njen suprug Ali Kemal zabavlja se sa ljubavnicom Jansel, što jako razljuti Ganija, koji zna za njegovu tajnu aferu. Nakon porodjaja, Fusun pada u posleporođajnu depresiju. Bennu je uzbuđena zbog odlaska na poslovni put sa Keremom.

22 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šeherezada je zbunjena Onurovom željom da se zbliže jer nije spremna za novog muškarca u svom životu. Bennu je tužna što je poslovni put za Bosnu odložen, dok Onur iskoristi tu priliku i poziva delatnike firme na izlet u jahački klub. Nadida javi Šeherezadi da je Fusun rodila i zamoli je da je dođe posetiti. Gani ucenjuje Ali Kemala fotografijom njegove ljubavnice i zauzvrat traži da mu kupi automobil. Keremu smeta Onurovo otvoreno interesovanje za Šeherezadu…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *