1001 noć – 37. i 38. epizoda - Benu misli da ju je Kerem prevario sa Melek!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 37. i 38. epizoda – Benu misli da ju je Kerem prevario sa Melek!

By  | 

Benu misli da ju je Kerem prevario sa Melek!

37: Onur je ljut na majku jer je ponizila Šeherezadu, a na sebe jer se oseća nemoćnim. Kerem, kojem je nada u ljubav sa Šeherezadom iščeznula, saoseća s Onurom. Ne znajući za celokupnu situaciju, Benu umisli da ju je Kerem prevario s Melek. Šeherezada pošalje pismo upravnom odboru, a Onur i Kerem ostanu šokirani onim što u njemu piše. Fusun otkrije da njene kćeri krišom telefoniraju Ali Kemalu. Šeherezadin izostanak sa sastanka otvara vrata tračevima. Kerem se izvini Benu jer je sinoć nije nazvao i prepriča joj skandal koji je izazvala Peride.

38: Burhan nestrpljivo čeka da vidi Kana te nagovori Nadide da posete Šeherezadu. Onur se posvađa s Peride zbog njenog ponašanja prema Šeherezadi. O istom događaju Onur priča i sa sluškinjom, koja ga podržava u nastojanju da oženi Šeherezadu. Kerem upita svoju majku Seval je li znala da će Peride poniziti Šeherezadu. Benu zatraži oproštaj od sestre i zamoli je da se vrati i opet živi s njom. Onur je zabrinut jer ne zna gde je Šeherezada otišla. Burhan strogo opominje Fusun jer je bila previše bezobrazna prema sluškinjama. Šeherezada odluči pronaći novi posao…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *