1001 noć – 41. i 42. epizoda - Ali Kemal ostavlja Džansel i vraća se kući!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 41. i 42. epizoda – Ali Kemal ostavlja Džansel i vraća se kući!

By  | 

Ali Kemal ostavlja Džansel i vraća se kući!

41: Šeherezada upozna Haruna Oztaša, čoveka koji je već duže prati i slika, i koji će joj ponuditi dodatni posao kao fotomodela za novu izložbu fotografija u Istambulu. Na sastanku s kolegama, Onur i Kerem negoduju zbog novinskog članka u kojem se firma Binyapi povezuje s mafijom te zatraže hitne reakcije. Ali Kemal ostavlja Džansel, ali nije siguran hoće li se vratiti kući. Benu opet leči bol uz pomoć alkohola. Šeherezada se odluči sastati sa Zaferom, iako je unapred odbila njegovu molbu da se vrati u firmu Binyapi. Kerem odlazi izraziti saučešće porodici poginulog radnika. Peride se odluči ponašati razumno prema Šeherezadi, uverena da će tim potezom zadržati sina blizu sebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


42: Kerem priča Onuru i prijatelju koliko su ga šokirali siromašni uslovi u kojima žive porodice njihovih radnika. Ali Kemal se vrati kući, no Fusun mu teško oprašta prevaru. Nadida nema poverenja u Ganija i traži od Anuške da napusti kuću. Šeherezada pomogne komšinici koju je pijani suprug napao na stepenicama. Burhan želi kazniti Ali Kemala oduzimanjem njegovih vlasničkih papira, no istovremeno ponudi Šeherezadi posao glavne arhitektice u izgradnji ambulante. Kerem ne može izbaciti Šeherezadu iz glave i forsira vezu s Benu. Šeherezadin povratak u Binyapi puno utiče na Onura, i u poslovnom i u ljubavnom smislu…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *