1001 noć – 48. i 49. epizoda – Džansel je trudna!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 48. i 49. epizoda – Džansel je trudna!

By  | 

Džansel je trudna!

48: Fusun je srećna što je policija pronašla prevarantkinju iz banke jer će joj izgubljeni novac biti vraćen. Međutim, iznenadi se kada joj Burhan naredi da sav novac stavi na račun koji će biti namenjen deci. Kako bi mu napakostila, Fusun ispriča Nadidi kako je videla Burhana s Anuškom, iako je svima rekao da je otputovala u Rusiju. Svi govore o izložbi Haruna Oztaša, umetnika koji je napravio kolekciju Šeherezadinih fotografija koje ona nikada nije odobrila. Na temelju anonimne dojave o piratskim računalnim programima, policija poseti Burhanovu fabriku. Šeherezada odluči reći Nadidi da je pristala udati se za Onura. Šeherezada, Kan i Onur uveče posete Feridu i Onurovu tetu Betul…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


49: Na svečanoj proslavi 35. godišnjice firme Binjapi, Onur upozna Šeherezadu s Jasemin Karakuš, predsednicom Upravnog odbora Divis holdinga, ujedno i svojom bivšom devojkom koja tvrdi da je Onur zatvoren čovek koji teži savršenstvu. Šeherezada se oseća nelagodno jer je svi poznaju….. Džansel otkrije da je trudna, no zbog Ali Kemalove porodične situacije razmišlja o pobačaju. Burhan je postavio dečji park u vrtu svoje vile. Seval kritikuje Kerema jer ne pokazuje zanimanje za život svoga brata. Gani i Ali Kemal imaju problema u fabrici. Šeherezada nije sigurna želi li veliko venčanje ili skromnu ceremoniju.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *