1001 noć – 60. i 61. epizoda – Fusun boluje od raka materice!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 60. i 61. epizoda – Fusun boluje od raka materice!

By  | 

Fusun boluje od raka materice!

60: Onur i Jasemin su saznali da iza skandala stoje bivše zaposlene firme Binjapi, ali i Onurov bivši poslovni partner, Erdal Karajoldžu, s kojim već duže vreme nije u dobrim odnosima. Nakon što joj je doktor rekao da boluje od raka materice, Fusun teška srca pristane na operaciju. Kako bi bio uz bolesnu Fusun, Ali Kemal još jednom napusti Džansel koja je zbog njega odlučila roditi dete. Onur na novinarskoj konferenciji javno govori o lažima koje je Žale izrekla, ali i o sramoti koju je prouzrokovala. Onuru zasmeta što Kerem, kao njegov najbolji prijatelj, nije bio uz njega u teškim danima. Šeherezadu iznenadi neočekivana poseta.

61: Zbog velike količine alkohola koje je popila, Benu se ne snalazi u iznenadnom požaru. No zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca i hitne pomoći, život joj nije u opasnosti. Peride ispriča Šeherezadi svoju životnu priču, a zbog sramotnog čina koji joj je u prošlosti pružio pokojni muž, a sada i sin, iskreno prizna sramotu te se izvini za svoje ponašanje. Jasemin pomaže Onuru u otkrivanju novih važnih informacija o Žale. Nakon što se Fusun vratila iz bolnice, najveća joj je podrška Ali Kemal. Međutim, Burhan je zabrinut jer Ali Kemal ne mari za Džansel i njenu bebu. Kerem poseti tužnu Benu u bolnicu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *