1001 noć – 62. i 63. epizoda – Burhan ima poslovnu ponudu za Šeherezadu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 62. i 63. epizoda – Burhan ima poslovnu ponudu za Šeherezadu!

By  | 

Burhan ima poslovnu ponudu za Šeherezadu!

62: Šeherezada nađe savršen stan za Benu i uz pomoć Kerema i Merta pripremi joj dobrodošlicu. Šeherezadu jako iznenadi Burhanova poslovna ponuda – obzirom da namerava otvoriti arhitektonsku firmu Evijaoglu, ponudi joj mesto glavnog direktora. Između Onura i Kerema nije stradalo samo prijateljstvo, već i poslovni odnos. Džansel je u problemu kada joj dvojica mladića, pod pretnjom nožem, opljačkaju prodavnicu. Iako ga je Džansel tražila za pomoć, Ali Kemal više nije hteo rizikovati vezu s Fusun. Zejnep se posvađa s prijateljicama i Erdalom te ostane bez posla. Burhan i Šeherezada odlaze videti prostorije novog ureda/kancelarije.

63: Kao rezultat pobede na takmičenju za arhitekte, Šeherezadi se otvara nova poslovna prilika. Fusun izluđuje što će Gani biti Šeherezadina desna ruka. Onurov trud da se reši optužbi donosi prve reakcije, no ipak mu je potrebna pomoć prijatelja Ragipa koji bi takođe mogao izvršiti pritisak na Erdala. Kerem se, naočigled svih, približava Šeherezadi. Melek i Zaferov odlaze na romantičan izlet u osamu, da ih niko ne vidi. Dok Onur svim silama želi uveriti majku da je nevin, Erdal će pokušati popraviti sramotu koju je naneo Onuru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *