1001 noć – 64. i 65. epizoda – Onur i Kerem se svađaju zbog Šeherezade!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 64. i 65. epizoda – Onur i Kerem se svađaju zbog Šeherezade!

By  | 

Onur i Kerem se svađaju zbog Šeherezade!

64: Kako joj Erdal ne bi još više naudio, Žale je primorana prisetiti se kako je Zejnep došla do kompromitujućih videosnimka na kojoj se Ragipa ljubi sa dve devojke. Seval poseti Benu u njenom novom domu s namerom da udalji Kerema od Šeherezade. Iako joj se suprug vratio, Fusun i dalje sumnja da Ali Kemal kontaktira s ljubavnicom. Šeherezada priprema malo, intimno otvaranje svoje i Burhanove firme. Između Onura i Kerema izbiće velika svađa zbog Šeherezade.

65: Šeherezada se iznenadi kada otkrije da je Onur učestvovao u takmičenju za izgradnju univerzitetskog naselja i da je osnovao novu građevinsku firmu kako bi ponovo sarađivao s njom. Zbog toga poželi odustati od projekta, ali Burhan se tome usprotivi. Fusun je srećna što je u kratkom roku ozdravila, ali se i dalje mora pridržavati doktorovih uputstva i dolaziti na redovne preglede i terapije. Ali Kemala muči što je izgubio Džansel te uporno traži njenu novu adresu ili broj telefona. Kako uvek nešto skriva i krade od porodice, Gani se neće moći zbližiti sa Šeherezadom kao što želi. Onur i dalje traži Žalinu izjavu pred televizijskim kamerama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *