1001 noć 7. i 8. epizoda! Fusun sazna da nosi devojčicu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 7. i 8. epizoda! Fusun sazna da nosi devojčicu!

By  | 

1001 noć 7. i 8. epizoda! Fusun sazna da nosi devojčicu!
7 epizoda

Kanovo stanje se pogoršava, a visoka temperatura zabrinjava doktore. Šeherezada pokušava telefonom dobiti dadilju Mirhiban, koja je slaže da je sa Kanom sve u redu kako Šeherezada ne bi brinula tokom poslovne večere. Nakon večere, Bennu se ponudi odvesti Šeherezadu u bolnicu kako bi stigla na sinov rođendan, a Kerem i Onur odlaze u bar gde ne ostaju dugo.
Sutradan Onura poseti majka Feride koja ga ispituje o ženidbi i deci, aludirajući na svoj brak sa pokojnim Onurovim ocem koji je umro u krevetu druge žene. Fusun traži novac od Ali Kemala kako bi upisala brata Ganija na fakultet.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


8 epizoda
Bennu odlazi na posao u nedjelju ujutro kako bi bila sama sa Keremom i ponudi mu svoju pomoć. Pripremajući kafu, Benu načuje kako će Kerem i Onur gledati fudbalsku utakmicu u baru. Ali Kemal od oca zatraži novac za Ganijevo školovanje, ali Burhan ga odbije smatrajući nepotrebnim da troši porodično bogatstvo uzalud. Sledećeg dana Onur iznenadi Šeherezadu ranijim letom za Dubai. Šeherezadi to nikako ne odgovara jer Kanova dadilja odlazi u Ajzerbedžan i nema ga ko čuvati. Onur joj spomene da će ostati samo jedno veče, pa Šeherezada zamoli Mirhiban da joj pomogne još tu jednu noć. Na ginekološkom pregledu Fusun sazna da nosi devojčicu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *