1001 noć – 72. i 73. epizoda – Kerem želi da proda svoje deonice, Mihriban je oteta!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 72. i 73. epizoda – Kerem želi da proda svoje deonice, Mihriban je oteta!

By  | 

Kerem želi da proda svoje deonice, Mihriban je oteta!

72: Šeherezada je nezadovoljna zbog Ganijevog čestog odsustva s posla, a ne sviđa joj se ni Onurov novi stav. Džansel pogađaju tračevi komšija o njoj i Jamanu. Burhan sazove porodični sastanak na kojem se iznenadi kada devojke spomenu Džansel. Kerem ne odustaje od odluke da proda svoje deonice u firmi Binjapi. Šeherezada se izvini Benu zbog naglog odlaska s izleta. Gani ispriča Onuru što se Šeherezadi i njemu dogodilo na zemljištu Burhanove nove fabrike. Šeherezadu u istom danu posete i Onur i Kerem. I dok je Onur želeo razgovarati o univerzitetskom projektu, Kerem je još jednom hteo proveriti koga ona zapravo voli.

73: Benu uživa u iznenadnoj Keremovoj ljubavi i strasti pa odluči prespavati na njegovom brodu. Nakon što su tračevi uništili Džansel, a Jamana pritisak okoline, oni donose najvažniju odluku u svojim životima. Peride pokušava shvatiti zašto se Kerem i Onur ne slažu. Jasemin želi otkupiti Keremove deonice u Binjapiju i tako postati Onurova partnerka. Buket je osvojila nagradu za najbolji crtež, na šta je njena porodica jako ponosna. Šeherezada odlazi u Ankaru kako bi pomogla bolesnoj teti, a za to vreme nepoznati muškarac otme Mihriban.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *