1001 noć – 74. i 75. epizoda – Burak se vraća kući, Šeherezada ne želi sarađivati sa Onurom!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 74. i 75. epizoda – Burak se vraća kući, Šeherezada ne želi sarađivati sa Onurom!

By  | 

Burak se vraća kući, Šeherezada ne želi sarađivati sa Onurom!

74: Otmičari traže od Mihriban da im kaže gde se nalazi njen brat Kadim, inače će je ubiti. Iz policije jave Onuru da su putem signala mobilnog telefona uspeli pronaći lokaciju na kojoj je Mihriban oteta. Ispostavi se da su otmičari članovi ruske mafije koja silno želi pronaći Kadima. Ali Kemal i Fusun uživaju u porodičnoj sreći. Džansel s majkom živi u velikoj besparici, a Ali Kemal joj je jedini izlaz. Jasemin nagovara Kerema da ne odustane od prodaje svojih deonica. Međutim, ona nije jedina koja se bori za deo vlasništva firme Binjapi.

75: Onur se i dalje trudi oko Šeherezade i nada se njenom oprostu. Keremov brat Burak vrati se kući nakon što se upustio u lošu vezu s devojkom iz New Yorka, a njegov povratak se nimalo ne svidi Keremu. Mihriban je još pod uticajem napada koji je doživela. Fusun i Ali Kemal uživaju sami na izletu, ali jako nedostaju svojim kćerkama. Iako se Džansel protivi venčanju, Jaman ne odustaje i odlazi kupiti prsten. Onur rešava Burhanov problem zemljišta u Tuzli i tako zadobije njegovo poštovanje. Šeherezada ne želi sarađivati sa Onurom na univerzitetskom projektu pa zamoli prijatelja da je zameni i bude glavni arhitekta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *