1001 noć – 76. i 77. epizoda – Šeherezada i Onur se pomire!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 76. i 77. epizoda – Šeherezada i Onur se pomire!

By  | 

Šeherezada i Onur se pomire!

76: Burhan žarko želi da Šeherezada i Onur obnove vezu, ali je svestan da je to zasad nemoguće. Odnos između Seval i Kerema se pogoršava zbog Keremove nagle prodaje deonica u Binjapiju, ali i zbog Burakovog povratka iz Amerike. Na porodičnoj večeri Fusun izrazi želju da se zaposli. Peride i Onur nakon dugo vremena iskreno porazgovaraju kao majka i sin. Burak savetuje Kerema da ne prodaje deonice jer će u protivnom većinski vlasnik firme Binjapi postati porodica Aksal. Nakon posla, Benu, Kerem i Melek odlaze u Mertov bar gde sreću Buraka. Dok pregledavaju kupoprodajni ugovor deonica, neko puca u Onura i Jasemin…

77: U Jaseminoj kancelariji nepoznati muškarci napadnu nju i Onura. Onur veruje da su ih hteli ubiti zbog kupovine Keremovih deonica. Radi toga Kerem ipak odluči ostati partner u Binjapiju. Kada je opet sretne, Onur se prema Šeherezadi ponaša drugačije nego pre, što u njoj probudi veru u ljubav. Novim potezom prema bratu, Mihriban će iznenaditi sve oko sebe. Kerem se trudi poboljšati vezu s Benu, ali mu Burak jako smeta. Jaman je odlučan u tome da oženi Džansel, u inat svom ocu koji se tome žestoko protivi. Kerem, Benu i Melek šokira vest o Šeherezadinom i Onurovom pomirenju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *