1001 noć – 80. i 81. epizoda – Benu shvata da Kerem voli Šeherezadu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 80. i 81. epizoda – Benu shvata da Kerem voli Šeherezadu!

By  | 

Benu shvata da Kerem voli Šeherezadu!

80: Žale i Erdal komentarišu presudu i dogovore se da će Erdal isplatiti celu svotu u njeno ime, ali će joj Žale uskoro morati uzvratiti uslugu. Jaman ima potvrdu da se može oženiti s Džansel, a od Onura je dobio slobodan dan i auto na korišćenje. Gani poseti svoju novu prijateljicu Nilaj u nadi da će se njihov odnos produbiti. No njihov tajni sastanak ubrzo prekine neočekivani dolazak Nilajinog oca. Mihriban se vratila kući sa vešću da joj je brat živ, ali mafijašima duguje puno novca. Benu će čuti neugodnu istinu tokom svečanog predstavljanja fotografija.

81: Kerema iznenade snimci sigurnosnih kamera na kojima se jasno vidi kako Šeherezada ulazi u isti hotel kao i Onur. Šeherezada se ne može rešiti straha da će Kerem saznati istinu o tajni crne noći. Zbog kasne posete tajanstvenog čoveka, Seval će biti sve više sumnjičava prema Buraku. Mihriban će slomiti tuga kada sazna da joj je brat ubijen. Onur i Burhan se nađu zajedno kako bi pomogli Mihriban. Benu je slomljena od tuge jer je shvatila da Kerem voli Šeherezadu, dok će Kerem priznati Onuru svoje greške te se time još jednom pokušati približiti Šeherezadi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *