1001 noć – 82. i 83. epizoda – Onur i Kerem se pomire!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 82. i 83. epizoda – Onur i Kerem se pomire!

By  | 

Onur i Kerem se pomire!

82: Onur i Šeherezada prave društvo usamljenoj Peridi i paze da ne padne u još veću depresiju. Benu se pristane naći s Keremom kako bi mu rekla šta iskreno oseća prema njemu, no ubrzo nestane bez traga nakon što je u potpunosti izgubila svu nadu u njegovu ljubav. Kerema brine da bi se Benu mogla povrediti zbog njegove nesmotrenosti. Melek i Burak uživaju u zajedničkim trenutcima iako se Benu i Kerem protive njihovoj vezi jer su sigurni da će Burak povrediti Melek. Ali Kemal ne može zaboraviti Džansel. Po gradu su osvanuli plakati s Benu…

83: Benu se sklonila na selo, gde sretne starog prijatelja Đema i rado mu ispriča što joj se sve dogodilo otkad se nisu videli. Kerem je ljut i muči ga što mu se Benu ne javlja. Onur i Kerem se pomire i ponovo zajedno poslovno sarađuju. No već na prvom sastanku dogodi se neugodna situacija kada im se za stolom pridruži nepoželjni Erdal. Šeherezada upozna Ganija sa svojim prijateljem i profesorom koji predaje na arhitektonskom fakultetu, no ubrzo shvati da Gani svojoj porodici celo vreme laže da odlazi na predavanja. Fusun se sprijatelji sa Selimom, Buketinim učiteljem slikanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *