1001 noć 88. i 89. epizoda!Šeherzada je oteta!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 88. i 89. epizoda!Šeherzada je oteta!

By  | 

1001 noć 88. i 89. epizoda!Šeherzada je oteta!
88 epizoda

Nakon večere sa Burhanom, Nadide i celom njihovom porodicom, Onur zatraži Šeherezadu da odredi datum venčanja. Uvidevši da Mustafa preko mobilnog telefona svakodnevno komunicira sa vlasnicima Binjapija, Erdal posumnja da je zaposlio krticu. Onur i Kerem otkriju tajne Erdalovog prevarantskog poslovanja i njegov financijski gubitak. Kerem uspe još jednom objasniti Benu da neće odustati i pustiti je jer je još uvek voli, a to je njoj dovoljan razlog da se odbije vratiti na obalu sa Džemom. Fusun potajno dogovara susret sa Selimom. Jaman i Džansel su srećni sa bebom Umutom. Neko već duže vreme prati Šeherezadu…

89 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zbog krađe poverljivih poslovnih dokumenata, Erdal otme Šeherezadu i zatraži od Onura i Kerema da se hitno sastanu. I dok Onur traži rešenje kako da spreči Erdala da ubije Šeherezadu, Kerem odvodi Mihriban i Kaana kod Burhana, a Benu i Melek kod Seval. Erdel dovodi Šeherezadu u podrum nove kuće u planinama. Na Šeherezadino iznenađenje, Žale je oslobodi užeta i pošalje Onuru SMS poruku gde će je naći. Iako su obje trebale pobeći u šumu, Žale zbog nezgode ostane u podrumu gde je sustigne Erdalova kazna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *