1001 noć 90. i 91. epizoda!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 90. i 91. epizoda!

By  | 

1001 noć 90. i 91. epizoda!
90 epizoda

Nesreće koje su pogodile Šeherezadu zbližiće Benu i Kerema. Ali Kemala muči što se Fusun više interesuje za Selima nego za njega. Kod Burhanu i Nadide u posetu dolazi nova gošća, Arza, unuka Burhanove tete Sevgine, i unosi još malo nemira u njihovu porodicu. Jaman će se iznenada susresti sa ocem koji nije odobravao njegov brak sa Džansel. Međutim, nakon kratkog razgovora, oboje će se pomiriti i dogovoriti susret kako bi videli malog unuka. Peride je u teškoj situaciji i ne pušta na miru Handanu, ljubavnicu svoga pokojnog muža. Kerem ne odustaje od Benu i ponovno je iznenađuje…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


91 epizoda
Benu je jako srećna jer ju je Kerem zaprosio pred porodicom i prijateljima, te je iznenadi kada predloži da se odmah venčaju i pozove matičara u kuću. Jaman je presrećan što se pomirio sa ocem, ali istovremeno je tužan jer se Džansel teško razbolela i doktori joj ne mogu pomoći. Šeherezada upozna Onura sa Serdarom, prijateljem s fakulteta koji joj je ponudio saradnju na najvećem zdravstvenom kompleksu u istočnoj Anadoliji. Peride poseti Handan, ljubavnicu svog pokojnog muža, kako bi saznala zašto ju je suprug varao baš sa njom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *