1001 noć 92.i 93. epizoda! Nadide sazna da Fusun ima aferu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 92.i 93. epizoda! Nadide sazna da Fusun ima aferu!

By  | 

1001 noć 92.i 93. epizoda! Nadide sazna da Fusun ima aferu!
92 epizoda

Fusun odluči nastaviti vezu sa Selimom, a Nadide postane sumnjičava i odluči je pratiti. Ali Kemal sretne Sevgi od koje napokon dobije vest o Džansel i svome sinu. Jasemin se odluči vratiti u New York, a na oproštajnoj večeri iznenadi Onura priznanjem da ga još uvek voli i da se samo zbog njega vratila u Istanbul. Nadida i Burhan ne mogu se složiti oko neizvesnosti braka između Ali Kemala i Fusun. Onura uznemiri što je Šeherezada prihvatila poslovni poziv starog prijatelja, a njoj, pak, smeta Onurova ljubomora…

93 epizoda
Šeherezadinu i Onurovu idilu prekinuće dostava cveća koje je poslala Jasemin, a kojim traži oproštaj zbog sinoćnjeg ponašanja. Jasemin odluči iskoristiti ponovno zahlađenje ljubavi između Šeherezade i Onura, pa otkaže put u Ameriku. Gani je u teškoj situaciji, nakon što je Fusun napustila Ali Kemala i otišla u Kajseri. Ali Kemal optužuje Fusun za bračne probleme i insistira da se što pre rastanu, te odlazi kod Džanseline majke i Jamanovom ocu kako bi uzeo svoga sina Umuta. Nadide vodi Buket na sat likovnog i koristi priliku za ozbiljan razgovor sa Selimom. Zatraži od njega da zauvek napusti Istanbul. Peride ne ostavlja na miru ljubavnicu svog pokojnog supruga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *