1001 noć 94. i 95. epizoda!Ali Kemal traži razvod i starateljstvo nad kćerkama!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 94. i 95. epizoda!Ali Kemal traži razvod i starateljstvo nad kćerkama!

By  | 

1001 noć 94. i 95. epizoda!Ali Kemal traži razvod i starateljstvo nad kćerkama!
94 epizoda

Kerem i Benu uživaju u braku i jedva čekaju svoje veliko venčanje. Blagoslov im je dala i Belma, Benuina majka koja je bila posebna gošća na svečanoj večeri kod Seval. Prisluškujući razgovor između Šeherezade i Nadide, Arza sazna da se Ali Kemal i Fusun rastaju. Dok Onura muči majčino psihičko stanje, Kerema brine Seval koja sve jače kašlje i oseća se sve slabije. Burhan sazna da Gani nije upisao fakultet i da troši njegov novac uzalud, pa ga izbaci iz kuće. Benuina majka se rastuži kada joj suprug Mesut slaže da će ostati još koji mesec u Americi. Nakon još jedne Jasemine posete, Onur će se upustiti u neočekivanu avanturu…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna



95 epizoda

Zbog Jaseminine upornosti, ali i iznenadnog susreta sa prijateljicom Tubom s kojom je proveo ugodnu noć, Onur odluči lagati Šeherezadi da je bio sa poslovnim partnerima na kasnoj večeri. Zbog tih laži, imaće još više problema sa Šeherezadom. Peridino zdravstveno stanje je sve lošije, a uspaničena Firdevs pozove Šeherezadu u pomoć. Melek saznaje da joj je majka ipak otišla u Ameriku potražiti oca. Dok se Burhan trudi nagovoriti Kadira, Jamanova oca, da mu preda unuka, Ali Kemal čini grešku i pokuša oteti Umuta iz Jamanove kuće. Benu i Kerem se srećni vraćaju sa medenog meseca i već planiraju postati roditelji. Ali Kemal traži razvod i starateljstvo nad Burdžu i Buket.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *