1001 noć – od 178. do 180. epizode – Kraj serije!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – od 178. do 180. epizode – Kraj serije!

By  | 

1001 noć – od 178. do 180. epizode – Kraj serije!

178: Uprkos Burhanovom protivljenju, Fusun prizna kćerki da joj otac i ujak nisu na putovanju u Rusiji, već da su završili u zatvoru zbog provale i krađe porodične firme. Kerem i Benu odlaze na romantičan vikend u planine kako bi probali spasiti brak, a Bejza priprema posebnu taktiku kako se suprotstaviti Šeherezadinom i Enginovom venčanju. Nadida i Burhan se jako zabrinu kad od Kana saznaju da se Šeherezada namerava udati za Engina.

179: Onura će izbaciti iz takta novinski članak o Šeherezadinoj udaji za Engina. Benu se planira razvesti od Kerema i započeti nov život van Turske, a Kerem i Seval je pokušavaju odgovoriti od odlaska. Onurova i Keremova ljubavna nesreća utiče na njihov poslovni život. Zbog toga Kerem odluči posetiti Šeherezadu i reći joj kako je tajna „crne noći“ izašla na svetlost dana. Ali Kemal i Gani izlaze iz zatvora, a pravi šok prirediće im Burhan koji je doneo odluku života.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


180: Onura jako iznenadi Keremova odluka da napusti posao u Binjapiju, a Šeherezada odluči posetiti svoju najbolju prijateljicu Benu. Nakon dugo vremena, jedna drugoj priznaju svoje probleme i strahove… Istovremeno, nakon što su se Ali Kemal i Gani vratili iz zatvora, u kući Evlijaogluovih događaju se nezamislivi obrati. Onura poseti Bejzi kako bi mu rekla datum Šeherezadinog venčanja, u nadi da će i on preduzeti nešto kako bi zaustavio taj događaj. Ostavivši sve za sobom, Benu odlazi na dalek put. Šeherezada i Engin sede pred matičarom. Kerem se ukrca u avion u kom je Benu i kaže joj da ne može bez nje, oni se pomire. Šeherezada u poslednjem trenutku odustane od venčanja sa Enginom i odlazi Onuru u zagrljaj…

Kraj!

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *